Co je to Algastin®? Jedná se o sušenou sladkovodní řasu Haematococcus pluvialis, která je známá pro svůj vysoký obsah nejsilnějšího známého antioxidantu – astaxanthinu. Společnost Bonaloka je distributorem této řasy. Vyzkoušejte působení tohoto antioxidantu a za krátkou dobu užívání Algastinu pocítíte rozdíl.
Objevte účinky astaxanthinu
V zimních měsících jsme „bojovali“ s minimem slunečního svitu, nízkými teplotami, zvýšenou koncentrací škodlivin v ovzduší, méně hodnotnou skladbou stravy a většina také s menším množstvím pohybových aktivit. To všechno způsobuje hromadění toxinů v našem organismu, játra a ledviny jsou vystaveny nadměrné zátěži a některé funkce organismu se zpomalují. Na jaře si tak naše tělo říká o pročištění. Proč ho tedy nepodpořit přípravky na posílení imunity! Vždyť i snížení cholesterolu přírodní cestou může navrátit kus zdraví. Objevte i vy astaxanthin. Účinky tohoto nejsilnějšího známého přírodního antioxidantu jsou fantastické.
Algastin – přírodní posílení imunity
Přestože jsou rady jednotlivých odborníků pro jarní detoxikaci organismu různé, většinou se shodují v těchto bodech: odlehčit jídelníček, zajistit tělu dostatek tekutin, hýbat se, relaxovat, zajít na masáž, saunovat se. Jeden ze zmíněných tipů však představuje malý, ale zásadní krok, který zvládne kdokoliv z nás – zařadit do jídelníčku více antioxidantů, které pomáhají bojovat s volnými radikály, a chránit nás tak před nemocemi, předčasným stárnutím i únavou. Čím více toxických látek se nachází v organismu, tím více vzniká volných radikálů. Antioxidační látky tak podporují detoxikační proces organismu. Vyzkoušejte nejsilnější antioxidant, který Má vysokou schopnost v těle pohlcovat škodlivé volné radkály.Neváhejte tedy a vsaďte na toto zaručené přírodní posílení imunity, vsaďte na Algastin®.
Uveďte své tělo do formy prostřednictvím astaxanthinu
Antioxidanty jsou vhodné také v případě, že máte pocit, že jste se přes zimu nestravovali výrazně špatně. Přestože máme čerstvé ovoce a zeleninu k dispozici celoročně, obsah vitamínů a dalších potřebných látek v nich může být v zimním období podstatně snížen. Stále platí, že sezónní potraviny je ideální konzumovat tehdy, když je jejich sezóna. Urychlované pěstování ve sklenících neprospívá nejen jejich chuti, ale ani živinám v nich obsaženým. Zařaďte do svého jídelníčku stravu bohatou na antioxidanty a přípravky na posílení imunity. Vyzkoušejte například snížení cholesterolu přírodní cestou!